Om mig

Musik-Lisbeth

Om mig

Jeg er ”Almen Musikpædagog”, er uddannet fra musikkonservatoriet og har specialfag i klaver.

Jeg har mange års erfaring som underviser af børn og voksne i alle aldre på musikskoler, efterskoler og aftenskoler.

Jeg har også stor erfaring som dirigent for diverse kor og orkestre, og i dette arbejde har jeg arrangeret og omarrangeret talrige korsatser og musik til adskillige forestillinger.

Jeg optræder som akkompagnatør og pianist i mange forskellige sammenhænge.

Jeg underviser i musicalsang på Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole - www.vge.dk

Jeg er korleder for:

Om min undervisning

Jeg underviser i klaver, sang, guitar og blokfløjte, men jeg kan også hjælpe dig med andre ting inden for musikkens verden. Skriv til mig og spørg om mulighederne.

Jeg forestiller mig, at undervisningen mest foregår som eneundervisning, men kontakt mig gerne, hvis du har andre ønsker - især sangundervisning kan fint lade sig gøre på et hold

Mine undervisningstider er meget fleksible – du kan vælge at booke en fast tid eller blot efter behov :-) Min erfaring siger mig, at de fleste foretrækker 25 min om ugen, men andre kombinationer er også mulige. Skriv til mig hvad du foretrækker, hvis du ønsker en anden mulighed end det du kan booke via min online-tidsbestilling.

Jeg tilbyder også undervisning i vokalgrupper samt hørelære/musikteori. Kontakt mig hvis du - eller en mindre gruppe - ønsker at komme på sådan et hold. Holdene oprettes efter behov

 

 

 

Musik-Lisbeth - Lisbeth Aagaard Rahn - Vestbanevej 1 - 6800 Varde - lisbeth@musik-lisbeth.dk